Predstavitev mlajših selekcij: kadeti

Ekipo kadetov sestavljajo fantje letnika 2002 in 2003, njihov trener pa je Vili Ban. Ekipo sestavljajo: Nik Ambrožič, Kristjan Atanasov, Domen, Cergolj, Teo Delfar, Tilen Furlan, Matija Goljuf, Andraž Makuc, Denis Mašič, Jakob Morato, Sandi Muminović, Mark Ojo, Cristian Ponis, Nik Pribac, Klej Sanabor, Luka Šau in Žiga Ujčič. Nekateri izmed fantov redno obiskujejo tudi treninge mladinske ter po potrebu tudi članske ekipe.

Ekipa je v prvem delu tekmovanja prve kadetske državne lige, v svoji konkurenci regije zahod, odigrala že vseh deset tekem. Zabeležili so osem zmag in le dva poraza. Zasedajo drugo mesto lestvice kategorije zahod ter uspešno napredujejo v drugi del tekmovanja.

V samem vrhu strelcev kadetske lige pa se lahko pohvalimo s kar tremi mladimi rokometaši. Prvo mesto z 92. zadetki zaseda Klej Sanabor. Na četrtem mestu mu z 83. zadetki sledi Sandi Muminović, le mesto za njim pa se z 62. zadetki nahaja Andraž Makuc. Naj še omenimo, da je naš Sandi tudi član slovenske reprezentance mlajših kadetov.

 

RD ŠKERJANC JADRAN HRPELJE-KOZINA RD KOPER 16 : 38
RD KOPER MOŠKI ROKOMETNI KLUB NOVA GORICA 39 : 31
RK AJDOVŠČINA RD KOPER 25 : 55
RD KOPER RK KRONOS 33 : 19
RD BUTAN PLIN IZOLA RD KOPER 28 : 19
RD KOPER RD ŠKERJANC JADRAN HRPELJE-KOZINA 29 : 19
MOŠKI ROKOMETNI KLUB NOVA GORICA RD KOPER 36 : 42
RD KOPER RK AJDOVŠČINA 38 : 22
RK KRONOS RD KOPER 29 : 32
RD KOPER RD BUTAN PLIN IZOLA 27 : 30