Premoč velenjskega Gorenja

Odigrali smo tekmo 8.kroga končnice za prvaka. V domači Bonifiki smo gostili ekipo velenjskega Gorenja. Velenjčani so z agresivno obrambo in hitrimi protinapadi nadigrali našo ekipo ter na koncu zasluženo slavili z 21 : 31.

Tekmo smo dobro začeli in držali priključek z gosti vse do 20.minute. Nato pa nam je koncentracija popolnoma pada. Agresivnosti v obrambi ni bilo, Velenjčani pa so s hitrimi protinapadi izkoristili našo nezbranost. Do konca polčasa, po delnem izzidu 2 : 8, smo na odmor odšli s kar šestimi zadetki zaostanka, 11 : 17.

V drugem polčasu razlike nismo videli. V obrambi agresivnosti še vedno ni bilo, nerazpoložena pa je bila tudi zunanja strelska linija. Gostje so uspešno držali svojo priigrano prednost prvega polčasa vse do konca tekme. Končni rezultat je bil 21 : 31.

S petimi zadetki je bil najboljši strelec ekipe Nino Grzentič, 4-krat je zadel Adam Bratkovič.

V nedeljo, 26.5., nas čaka gostovanje pri mariborskemu Braniku. Tekma ima za nas velik pomen, saj še vedno ostajamo v igri za končno četrto mesto lestvice. Nato pa bomo končnico zaključili z domačo tekmo proti ekipi Urbanscape Loke.

Statistika, 22.5. Zapisnik, 22.5.