Preveč napak nas je stalo zmage v Škofji Loki

Odigrali smo 5.krog končnice za prvaka lige NLB. Odpravili smo se na gostovanje v Škofjo Loko, k trenutno zadnjeuvrščeni ekipi končnice, RD Urbanscape Loki.

Tekmo smo odprli dobro in že v 9.mminuti vodili za dva zadetka, 3 : 5. Svojo minimalno prednost smo uspešno držali le do 16.minute tekme, ko so nas gostitelji ujeli na izenačenje, 8 : 8, le nekaj minut kasneje tudi povedli ter tehtnico nagnili na svojo stran. Zaradi velikega števila tehničnih napak in izgubljenih žog, smo gostiteljem dopustili, da so se do konca polčasa oddaljili in na odmor opravili s štirimi zadetki, 18 : 14.

V drugi polčas smo stopili hrabreje ter do 33.minute tekme svoj zaostanek zmanjšali na dva, 19 : 17. Vendar se je kmalu začel ponavljati črn scenarij prvega polčasa. Izgubljene žoge, ki so jih gostje s hitrimi protinapadi dobro izkoristili in na koncu tudi zasluženo slavili. V veliko pomoč pa je bil škofjeloški izbrani vrsti tokrat tudi Gašper Dobaj, ki je obranil kar lepo število strelov.

Poraz z grenkim priokusom, 32 : 28, vendar časa za šalovanje ni. Že v petek 3.5., nas čaka gostovanje pri neugodnih Celjanih.

S šestimi zadetki je bil najbolj natančen Grega Krečič, 5-krat je zadel Marko Matijašević, po 4-krat pa sta škofjeloškega vratarja premagala Nino Grzentič in Nejc Planinc.