Prihodnjo sezono za člansko ekipo tudi Denis Konjevič

18-letni Bistričan Denis Konjevič je bil v minuli sezoni član koprske mladinske ekipe, ki pa je občasno že zaigral tudi za člansko ekipo. Uprava kluba s trenerjem Urošem Rapotcem je Konjeviču ponudila priložnost, da se v naslednji sezoni popolnoma posveti le prvi ekipi in s tem pripomore k lastnemu rokometnemu razvoju.

Denis je svojo rokometno pot začel v okviru rokometnega krožka v domači Ilirski Bistrici že v prvem razredu: »Vedno me je zanimala igra z žogo, sama predstavitev krožka na šoli me je tako še bolj pritegnila. S časoma me je navdušil tudi sam način igre. Vendar pa se danes zavedam, da kot igralec potrebujem še ogromno dela. Na vsakem treningu se trudim zadovoljiti trenerja ter predvsem sebe. Zavedam se, da potrebujem še veliko trdega dela, da pridem na nivo, s katerim bom sam zadovoljen,« je dodal Denis.

Svoje prve rokometne korake je, poleg osnovnošolskega krožka, začel pri domačem klubu RK Ilirska Bistrica. Kasneje je bil tudi član sežanskega Mitola, minulo sezono pa je bil član koprske mladinske ekipe. Trener Rapotec mu jo je že v lanski sezoni ponudil priložnost pri članski ekipi: »Koper je prijetno mesto in med soigralci se počutim sprejetega. Ekipa je željna novih zmag in uspehov. Za naslednjo sezono obljubim, da bom trdo delal in pomagal ekipi do novih zmag,« je o svojem počutju v prvi ekipi zaključil Denis.

Denis bo tako v naslednji sezoni na poziciji krožnega napadalca delal družbo Jaki Moljku in Roku Mariću, ki sta s klubom že podaljšala pogodbo. Ekipi se je že pridružil v junijskem delu, s pripravami pa, tako kot ostali, začenja konec julija. Denis, dobrodošel v prvi ekipi.

Forza Koper!

 

OSEBNA IZKAZNICA

Datum rojstva: 20.04.2001

Igralna pozicija: krožni napadalec

Višina: 202cm

Teža: 126kg

Dosedanji klubi: RK Ilirska Bistrica, RK Mitol Sežana