PROTI DOBOVI ZA OTVORITEV INFARKTNEGA MESECA MAJA

Po krajšem premoru je v soboto na sporedu prestavljena tekma 12. kroga državnega prvenstva. V domači Areni Bonifika bomo, ob 18. uri, gostili ekipo MRD Dobova.

Pred nami je prvo srečanje v sklopu meseca maja, ki nas bo postregel s štirimi izjemno zanimivimi obračuni. V sobotno tekmo vstopamo z negativno popotnico, saj se želimo, po porazu proti RD Urbanscape Loka (29:28), vrniti na zmagovalno pot in se tako ponovno približati vrhu lestvice. Naši sobotni nasprotniki pa v tekmo vstopajo po treh zaporednih porazih, ter se tako nahajajo na 11. mestu Lige NLB.

V poslednjih petih srečanjih imajo naši rokometaši boljši izkupiček, saj smo slavili v treh, sobotni gostje pa v dveh obračunih, ki sta bila oba odigrana v sklopu lanske sezone.

Ne glede na statistiko bomo v Kopru priča izjemno pomembni in zanimivi tekmi, kjer se bodo ekipi borili za vsako žogo.

Uroš Rapotec, trener RD Koper:

“Vračamo se po dvo-tedenskem premoru, ki smo ga izkoristili, da popravimo stvari, ki smo jih v Škofji Loki delali slabo. Zdej nas čaka zelo izkušen nasprotnik. Fantje dobro trenirajo. Jaz upam samo, da bomo šli maksimalno v tekmo, saj vemo sami kaj nam tekma prinaša, in da prikažemo eno res lepo predstavo.”

Lestvico Lige NLB lahko zasledite TUKAJ.

Foto: AreaPhoto