Prva ekipa ponovno trenira

Po odloku Vlade Republike Slovenije iz prejšnjega tedna, kateri ponovno dovoljuje treninge v skupinskih športih, seveda pod posebnimi pogoji, je včeraj v Areni Bonifika prvi trening po prekinitvi iz sredine marca opravila tudi naša članska ekipa.

Prilagojeni treningi, potrebno je bilo upoštevati veliko navodil ter omejitev, bodo na začetku potekali 3x tedensko v dveh manjših, ločenih skupinah. Veliko poudarka bo predvsem na ohranjanju oz. izboljšanju fizične pripravljenosti. Zaradi oteževalnih okoliščin se nekateri igralci žal še vedno treningom ne morejo priključiti, je pa prisotnih kar nekaj talentiranih fantov iz domače mladinske šole, na katere se v prihodnosti resno računa tudi v prvi ekipi. Prav vsi igralci ter trenerji, ki so se prvega treninga udeležili, so bili ponovnega snidenja zelo veseli.

Organizirani skupinski treningi v mlajših selekcijah zaenkrat še niso mogoči, bomo pa kmalu pokazali fante iz vseh selekcij kako pridno in zavzeto trenirajo doma.

Veseli smo, da se situacija okoli koronavirusa izboljšuje ter da se ukrepi počasi sproščajo in se rokomet spet vrača v dvorane. Verjamemo, da vsi skupaj komaj čakamo normalne treninge in napete tekme.

 

Forza Koper!!