Prvi turnir v mini rokometu nove sezone

V nedeljo, 11.11., je potekal prvi turnir v mini rokometu. Turnirja so se udeležile koprske osnovne šole – OŠ Koper, OŠ Anton Ukmar, OŠ Dušan Bordon, OŠ Prade, OŠ Dekani, OŠ Škofije, OŠ Šmarje, OŠ Marezige, OŠ Sveti Anton in OŠ Pier Vergili il Vecchino. Nad samim odzivom smo zelo zadovoljni, saj se je turnirja udeležilo kar 140 otrok. Naslednji turnir bo v mesecu decembru.

Za spremmebo od prejšnjih sezon je sam turnir tokrat potekal v popoldanskih urah, kljub vsemu pa se je zbralo lepo število mladih rokometnih navdušencev. Turnir je bil, kot običajno, ločen na dve skupini, na otroke od 1.-2.razreda in od 3.-5.razreda, ampak se je vsak v svoji skupini maksimalno izkazal. Med pavzami oz. med čakanjem na tekmo so se otroci zabavali z različnimi igricami. Imeli smo dve igrišči kjer se je igral sedeči rokomet in imeli smo igrišče, kjer so otroci med seboj tekmovali v ciljanju v tarčo. Vsekakor smo imeli pestro in veselo popoldne.

Ponovno so v obeh skupinah izstopale rokometaši osnovne šole Dušana Bordona in osnovne šole Koper, pri starejših, otroci od 3.-5-razreda, pa je potrebno pohvaliti tudi rokometaše osnovne šole Dekani. Vsekakor pa je potrebno pri vseh naših starejših otrocih pohvaliti napredek vsakega posameznika. Marsikateri posameznik se že lahko spogleduje z vključitvijo v naše predselekcije. Pohvale pa gredu tudi vsem trenerjem, ki svoje delo na izbranih šolah opravljajo odlično.

Poleg tega pa smo imeli tudi uradno otvoritev turnirja, obiskal nas je podžupan Mestne občine Koper, gospod Peter Bolčič.

Organizatorji in vsi trenerji smo z izvedbo in udeležbo turnirja maksimalno zadovoljni ter upamo, da bo na naslednjem odziv še boljši in večji. Naslednji turnir mini rokometa je planiran v mesecu decembru.