Ritem priprav se stopnjuje

Varovanci trenerja Vujovića nadaljujejo z visokim ritmom priprav pred prihajajočo sezono. Po včerajšnji tekmi v Velenju so se danes pomerili na pripravljalni tekmi s prvoligašem iz Umaga. Časa za regeneracijo ni bilo, kljub temu so fantje tudi danes dali svoj maksimum.

Domač parket jim je dal samozavesti, ki smo jo pogrešali včeraj v Velenju. Videli smo lepšo igro z manj napakami v napadu in dobro igro v obrambi. Defenzivna postavitev 6-0 s plitkim izpadanjem očitno ni ležala nasprotniku in domači igralci so hitro prešli v vodstvo (4:2, 7:3). Še vedno pa Koprčanom povzroča težave nasprotni krožni napadalec, kar je prišlo do izraza tudi na včerajšnjem srečanju. Kljub temu je igra bolj stekla in v prvem polčasu smo tako videli nekaj všečnih akcij. Omeniti velja dobro igro vratarja Vrana, ki je v prvem delu ubranil dve 7.metrovki.

Drui polčas je domači trener izvedel nekaj menjav in na teren poslal Gučka in Marića, v vrata pa je namesto Vrana vstopil Martin Kocjančič. Igra Koprčanov je stekla, žoga je šla lepo okoli in zadevali so z vseh igralnih položajev. Kocjančič je z nekaj lepimi obrambami potopil upe Umaga po priključku in prednost se je tako vztrajno večala tako, da je v 52. minuti znašala že lepih 9 zadetkov (25:16).

Na današnjem srečanju smo tako videli učinkovito igro v obrambi, kar za včerajšnjo tekmo proti Velenju ne bi mogli trditi. Omeniti velja še 2 zaporedni obrambi Kocjančiča v 54. minuti – najprej strel iz 7. metrov in nato še odbito žogo. Tekma se je tako končala z izidom 30:17.

Ritem priprav se nadaljuje, Koprčane v naslednjem tednu poleg rednih treningov čaka prijateljski turnir v Dobovi.

Forza KOPER!!!