RUMENO-MODRA DVORANA HRPELJE

Pred našimi rokometaši je nova domača tekma, ki bo, zaradi zasedenosti Arene Bonfika, odigrana v Hrpeljah. V soboto bomo, v sklopu 5. kroga Lige NLB, gostili RK Slovenj Gradec.

Modra dvorana se bo to soboto prelevila v rumeno-modro, saj bo prizorišče borbe z Slovenj Gradcem. Slednji v tekmo vstopajo po tem, ko so v preteklem krogu odščipnili točko rokometašem Velenja (28:28). S tremi točkami tako na lestvici državnega prvenstva zasedajo 8. mesto.

Po izenačeni borbi proti državnim prvakom v tekmo vstopamo visoko motivirani in željni prvega polnega izkupička. V preteklem srečanju s tokratnimi nasprotniki smo prišli do zmage pred domačimi navijači. Sredi marca smo bili boljši s 35:32. 

Kljub temu, da tekma ne bo odigrana v Areni Bonifika, upamo na izjemen ambient. Lepo vabljeni na rokometno poslastico v Modro dvorano, Hrpelje.

 

Luka Vujović, igralec RD Koper:

“Pretekli konec tedna smo proti Celju pokazali, da smo dobra in kvalitetna ekipa in da se lahko kosamo z najboljšimi. Ta konec tedna je naš nasprotnik Slovenj Gradec, ki je zelo neugodna ekipa, ampak sem siguren, da v kolikor se bomo tako borili kot proti Celju, nam ne uidejo dve piki. Zato vabim vse, ki imajo zmožnost, da nas v tem težkem obdobju pridejo podpreti, saj nam je njihova podpora zelo potrebna.”

 

#ZmagujemoSkupaj