ŠE ZADNJI HURA V ARENI BONIFIKA

Pred našimi rokometaši je še zadnja domača tekma v letošnji sezoni Lige NLB. V sklopu 25. kroga bomo v Areni Bonifika gostili rokometaše RD Urbanscape Loka.

Po dvo-tedenskem premoru se ponovno vračamo na rokometne parkete, ki bodo v naslednjih dveh tednih priča vrhuncu državnega prvenstva. Po zmagi v preteklem krogu, ko smo suvereno premagali RD Herz Šmartno (35:26), želimo nadaljevati z dobrimi predstavami in sezono zaključiti s sladkim priokusom.

Pred nami stoji ovira po imenu RD Urbanscape Loka, ki trenutno, s tremi točkami prednosti, zaseda četrto mesto Lige NLB. V tekmo vstopajo z negativno popotnico, saj so v preteklem krogu morali priznati domači poraz proti RK Slovenj Gradec (28:31). Z Škofjeločani smo se v letošnji sezoni že pomerili – v sklopu 12. kroga smo sredi decembra prišli do zmage z 22:24. V preteklih petih srečanjih pa smo slavili trikrat, po enkrat pa smo priznali poraz, ter remizirali.

Lepo vabljeni na rokometno obarvan sobotni večer v Areni Bonifika.

 

Luka Vujović, igralec RD Koper:

“Po prostem koncu tedna smo ponovno tu v Areni Bonifika. Čas smo izkoristili maksimalno, da smo se fizično in psihično pripravili na Loko. Komaj čakamo na tekmo. Vemo, katero je njihovo najmočnejše orožje – to je ta hitri protinapad. Zdej pa gremo po dve piki.”

 

#ZmagujemoSkupaj