Slavje koprskih kadetov

Naši kadeti so v sredo, 6.2., odigrali zaostalo tekmo 1.kroga četrfinala skupine C. V domači dvorani so gostili ekipo MRD Dobove. 

Kadeti so se v zaostali tekmi srečali s tekmeci iz Dobove in zasluženo zmagali. Tekma je bila že od začetka zelo zanimiva. Naši fantje so v začetku delovali rahlo zadržano, zato je trener Vili Ban vzel minuto odmora in s spremembo obrambne igre vnesel dinamiko v igro, kar se je takoj poznalo na razultatu. Ralika je polagoma naraščala, kar je bila priložnost, da se nosilci igri spočijejo in v igro vstopijo sveži igralci. Zvesti navijači so z aplavzom pospremili sijajen gol Kleja Sanaborja, obrambe Jakoba Morata in igro Andreja Makovca, Milana Tepića in Žana Nadareviča, ki so sicer v selekciji starejših dečkov A. Slednji je v izteku tekme tudi dosegel dva zadetkaNosilci igre Andraž Makuc, Sandi Muminović, Kristjan Atanasov in Tian Furlan so s kolektivno in kombinatorno igro dokazali da se razvijajo v vhunske igralce.

Pohvale trenerju, vsem igralcem in zvesti publiki.

Strelci: Sanabor Klej 9, Muminović Sandi 8, Atanasov in Furlan Tian po 7 zadetkov. Izpostaviti velja tudi vratarja Jakoba Morata s 13-timi obrambami.

RD Koper : MRD Dobova 39 : 30 (21 : 17)

Statistika kadeti, 6.2. Zapisnik kadeti, 6.2.