KLJUB DEŽJU BO VROČE V BONIFIKI

Naše rokometaše v soboto, ob 19. uri, čaka prava rokometna poslastica. V sklopu 20. kroga Lige NLB bomo v Areni Bonifika gostili RK Gorenje Velenje.

Po tesnem porazu v izdihljajih zahtevnega srečanja v Trebnju (29:27) se želimo ponovno vrniti na zmagovalno pot. Naloga nikakor ne bo enostavna, saj bo pred nami ovira po imenu RK Gorenje Velenje. Velenjčani v tekmo vstopajo po torkovi zmagi v Ligi Evropa, ko so z 29:22 premagali USAM Nimes Gard. Pretekli konec tedna pa so v državnem prvenstvu suvereno premagali novinca RD Herz Šmartno s 35:23.

S tokratnimi nasprotniki smo se v sklopu letošnje sezone že pomerili – 23. oktobra smo na gostovanju morali priznati poraz z 29:23. Tudi pretekla medsebojna srečanja štejejo v prid Velenjčanom, vendar zato vstopamo v tekmo brez pričakovanj in z le eno miselnostjo – borbo za obe točki.

Vabljeni na rokometni spektakel v Areno Bonifika, kjer bomo potrebovali vsako dvignjeno roko, glasno spodbudo in rumeno-modro srce ob parketu. Se vidimo v Areni!

Tomislav Špruk, igralec RD Koper:

»V soboto nas čaka domača tekma proti ekipi Velenja, ki prikazuje dober rokomet na evropski in slovenski sceni. Tekma bo težka in odločali bodo detajli, zato se bomo mi maksimalno pripravili. Vemo, da so Velenjčani v vlogi favorita, vendar mi računamo na glasno podporo s tribun in upamo da bodo piki ostali doma.«

 

Lestvico Lige NLB zasledite TUKAJ.

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ