SOBOTNI ROKOMETNI SPEKTAKEL V ARENI BONIFIKA

Pred nami je že 6. krog državnega rokometnega prvenstva in to kakšen! V soboto, ob 19. uri, se bomo v Areni Bonifika udarili z ekipo RK Trimo Trebnje.

V ekipi je čutiti izjemno motiviranost in željo po zmagi, po tem, ko smo prejšnji konec tedna nesrečno remizirali v sklopu gostovanja pri RK Slovenj Gradec. Tokratni gostje pa nikakor niso lahek nasprotnik. Ekipa Trebnja je v 5. krogih vpisala vselej zmago in na lestvici državnega prvenstva stoji na prvem mestu; skupaj z ekipo RK Celje Pivovarna Laško. V preteklem krogu, 8. oktobra, so suvereno premagali novinca RD Šmartno z rezultatom 37:23. Mi pa, kot smo že omenili, v tekmo vstopamo po tem, ko smo, v sklopu gostovanja na Koroškem, v izdihljajih srečanja zapravili vodstvo in se tako morali sprijazniti z le točko.

Z RK Trimo Trebnje smo se v sklopu lanske sezone pomerili v dveh izjemno izenačenih dvobojih. Konec decembra smo se v Areni Bonifika razšli z izenačenim izidom (26:26); v sklopu prvega kroga, 2. septembra, pa smo morali v izdihljajih srečanja priznati poraz s 25:24.

Vabljeni na sobotni rokometni spektakel v Areno Bonifika, ki bo poln kvalitetnih potez, strasti in katerega bo vselej zaznamovala borba ter neizmerna želja po zmagi. Vstopnice si lahko zagotovite na dan dogodka na blagajni Arene Bonifika.

Luka Vujović, igralec RD Koper:
»Zbežala nam je zmaga v Slovenj Gradcu, vendar smo iz te tekme izvlekli najboljše. Odlično se pripravljamo za Trimo Trebnje in pričakujemo, da bomo, ob podpori s tribun naši navijačev, prišli do pomembne zmage. Gremo Koper!«

#ZmagujemoSkupaj