SOBOTNI ROKOMETNI VEČER V ARENI BONIFIKA

Mesec oktober bomo otvorili z domačim obračunom proti MRK Ljubljana. V soboto, 2. oktobra, ob 19. uri, bomo v Areni Bonifika lovili prvo zmago v letošnji izvedbi državnega prvenstva.

Sobotna dogajanje v Kopru bomo popestrili z lovom po težko pričakovani prvi ligaški zmagi proti ekipi iz prestolnice, ki je po treh krogih uspela doseči dve zmagi. Uspešno so premostili odpor novincev, RD Šmartno (32:28) in RK SVIŠ Ivančna Gorica (34:28), vendar so na edini gostujoči tekmi morali priznati poraz. V Mariboru so proti tamkajšnjem Braniku klonili z rezultatom 34:28. Mi pa v srečanje vstopamo visoko motivirani in lačni zmage ter posledično vrnitve na zmagovalno pot.

Z Ljubljansko ekipo smo se v lanski sezoni sploh prvič pomerili, kjer je v obeh primerih zmagala gostujoča ekipa. Prav tako, v četrtem krogu, lanske sezone smo, po infarktni končnici, morali doma priznati poraz s 23:24; vendar smo se za slednjega krepko maščevali v prestolnici, kjer smo dosegli suvereno zmago z rezultatom 26:36. Čas je, da se trend spremeni in tokrat zmaga domača ekipa.

Vabimo vse podpornike, da se nam pridružijo, ter da skupaj pričaramo nepozabljivo vzdušje v naši Areni Bonifika. V prodaji so tako posamične, kot sezonske vstopnice, ki jih lahko prevzamete v pisarni kluba, s klicem na telefonsko številko 070-724-524 (Zdenka) ali v Longi Bar (TPC Ogrlica) in seveda na dan tekme na blagajni Arene Bonifika.

Več informacij glede sezonskih vstopnic zasledite TUKAJ.

 

Andraž Kete, igralec RD Koper:

»Po treh porazih je čas za prvo zmago. Igramo proti MRK Ljubljana. Cel teden se dobro pripravljamo na njih in se že veselimo tekme, kjer bomo pokazali 100 %, ki smo jih trenutno zmožni. Vabim vse navijače, da nas pridejo podpret, saj nam trenutno spodbuda s tribun veliko pomeni in upamo, da bomo skupaj prišli do prve zmage v letošnji sezoni.«

 

#ZmagujemoSkupaj