Sodelovanje z ekipo Tvojtrener.si

V letošnji sezoni smo naredili še korak naprej. Ker hočemo svojim varovancem zagotoviti maksimalno pripravljenost smo sklenili sodelovanje s trenersko ekipo Tvojtrener.si.

Ekipa Tvojtrener.si  bo pomagala na vseh področjih fizične priprave članske ekipe. S personaliziranimi fitnes programi in jedilniki sta Aleš Milanovski (osebni in kondicijski trener) ter Jure Žitnik (dietetik) poskrbela za vse detajle že za obdobje med obema sezonama, da so fantje na klubske priprave prišli sveži in kondicijsko dobro pripravljeni. Sedaj bodo z efektivnimi in atraktivnimi treningi pripravljenost le že izboljševali, prav tako pa bodo z raznimi testiranji redno spremljali stanje in napredek ekipe.

Ekipa Tvojtrener.si ponuja različne storitve na področju telesne vadbe in svetovanja pri prehrani (osebno trenerstvo, vodene vadbe, prehransko svetovanje), več o njihovih storitvah, ki so potrjeno izvedene na najvišjem nivoju, pa si lahko preberete na njihovi spletni strani tvojtrener.si oz. na njihovem Facebook ali Instagram profilu.