Starejši dečki A so sezono zaključili na 11.mestu

Ekipa starejših dečkov A se je v nedeljo, 2.6., odpravila na zaključni turnir. Organizator turnirja je bila ekipa RD LL Grosist Slovan, poleg njih in naše ekipe, pa sta na turnirju sodelovali še ekipi Trima iz Trebnjega in SVIŠ iz Ivančne Gorice. Naši fantje so vknjižili eno zmago in en poraz ter tako sezono zaključili na 11.mestu.

Finalne tekme od 9.-12. mesta sta odprli domača ekipa Slovana in RD Koper .

Začetek je bil obetajaoč. Povedli smo z 2 : 0 in tako pokazali, da smo prišli po zmago. Ampak so fantje Slovana stisnili, se približali ter celo povedli za 3 zadetke. Na kar je trener Željko vzel minuto odmora in fantom naročil kako naj zaključijo polčas. Minuta se je obrestovala in fantje so  -3 polčas zaključili izenačeno, 11 : 11. Drugi polčas smo začeli nekoliko slabše in Slovanovci so se odlepili na 4 zadetke. Proti koncu tekme smo imeli možnost se približati, ampak je bilo zgrešenih strelov naših fantov je bilo preveč.

Po žal izgubljeni prvi tekmi, na kateri smo sami sebe premagali z napakami in zgrešenimi streli, smo izgubili možnost uvrstitve med najboljših deset v Sloveniji. Za 11. mesto smo se pomerili z vrstniki SVIŠa.  Že od samega začetka smo pokazali, da imamo kvaliteto in v prejšnji tekmi nismo imeli dovolj športne sreče za boljšo uvrstitev. Tekmo smo nadzirali od samega začetka. Andrej Makovec je lepo razigraval svoje soigralce, Žan Nadarevič in Samo Černe sta zadevala iz vseh pozicij. Odlično je branil tudi mladi Lukas Lampe.

Ta tekma je bila zadnja prvenstvena tekma letnika 2004 s trenerjem Željkom Zirdumom. Fante je prosil da odigrajo zadnjo tekmo tudi za njega kar so dobesedno vzeli in vrstnike razbili z 27 : 17 in s tem osvojili končno 11 mesto.

Trener vsem fantom čestita za borbenost in želi vse najboljše v naslednji sezoni.