Ta vikend igrajo mladinci, kadeti in SDA

V prihajajočem vikendu so na vrsti tekme treh najstarejših selekcij naše rokometne šole. In sicer igrajo fantje tekme po spodnjem razporedu:

 

MLADINCI:

V ponedeljek igrajo tekmo 18.kroga naši mladinci. Nasprotnik bo ljubljanska ekipa MRK Ljubljana. Tekma je na sporedu ob 19.15 uri v Areni Bonifika. MRK Ljubljana trenutno zaseda peto mesto na lestvici 1.DRL s petimi točkami prednosti pred nami. Ekipi sta se že srečali v prvi polovici prvenstva, ko so bili igralci MRK Ljubljana boljši za dva gola (35:33). Na tekmo v Bonifiko vabljeni vsi navijači.

18.krog 1.DRL: 25.3.2024, ob 19.15, Arena Bonifika

RD Koper – MRK Ljubljana

Rezultat mladinci Koper – Ljubljana

 

KADETI:

Kadeti igrajo tekme državnega prvenstva za končno 13. mesto. V soboto ob 14.00 uri gostujejo v Radovljici. Domačini RK Frankstahl Radovljica so v prvem krogu finala tekmovanja doživeli poraz v gorenjskem derbiju proti ekipi RD Urbanspace Loka. Tako so v tem delu tekmovanja še brez točke. Kadetska ekipa Kopra, po prepričljivi zmagi v prvem krogu, ostaja vodilna na lestvici finalnega dela državnega prvenstva.

2.krog Finale 13.-18.mesto: 23.3.2024. ob 14.00, Dvorana SGTŠ Radovljica  

RK Frankstahl Radovljica – RD Koper

Rezultat kadeti Radovljica – Koper

 

STAREJŠI DEČKI A:

SDA nadaljujejo s tekmami v svoji četrtfinalni skupini. Tako se bodo v domači tekmi to soboto, ob 10.00 uri, pomerili z ekipo Škofljice. Gre za tekmo petega kroga, kar pomeni, da smo s to ekipo eno tekmo že odigrali. In sicer smo v gosteh dosegli prepričljivo zmago z rezultatom 14:22. Seveda ste na domačo tekmo SDA vabljeni tudi gledalci.

5.krog Četrtfinale skupina B: 23.3.24, ob 10.00, Arena Bonifika

RD Koper – ŠRD Škofljica

Rezultat SDA Koper – Škofljica

 

Ostale ekipe naše rokometne šole imajo v tem vikendu pavzo. Fantje se bodo tako lahko v miru posvetili učenju in šolskim obveznostim, saj je zaključek šolskega leta že pred vrati.

Vsem ekipam želimo obilo športne sreče.

FORZA KOPER!!!