PO IZJEMNI TEKMI PRIZNALI TESEN PORAZ

Naši rokometaši so, kljub izjemnem vzdušju v Areni Bonifika, morali priznati poraz. Po izenačeni tekmi sta na koncu dve pike pripadli RK Celje Pivovarna Laško, ki so slavili s 27:29.

Že kar nekaj časa je minilo od kar smo na zadnje bili priča tako polni Areni Bonifika. Vzdušje pa je popestril tudi izjemen rokomet od samega začetka srečanja. Celjani so tekmo otvorili z rezultatom 3:0, vendar smo prek zadetkov Tineta Poklarja in Bora Breznikarja hitro izenačili in poskrbeli za redno izmenjavo zadetkov do konca prvega polčasa, ki se je zaključil z rezultatom 12:13.

Drugi polčas je bil zaznamovan z enakim motivom kakor prvi – z borbenostjo in redno izmenjavo zadetkov. Sedem minut pred koncem tekme smo z zadetkom Žige Smolnika prešli v vodstvo s 25:24. Kakovostni Celjani pa so imeli pripravljen odgovor in poskrbeli za prevzem vodstva, ter posledično dve točki. Končni rezultat je bil 27:29.

Bojan Čotar, trener RD Koper:

“Vesel in ponosen sem na to željo, ki so jo fantje pokazali skozi celih 60 minut. Na žalost je bilo to danes premalo za premagat Celjane. Še enkrat čestitam fantom, vendar je na koncu odločala večja samozavest in izkušenost Celjanov.”

RD Koper : RK Celje Pivovarna Laško 27:29 (12:13)

RD Koper: Žagar 6, Smolnik 5, Poklar 3, Zugan 3, Moljk 3, Kete 2, Špruk 1, Pavlović 1,  Makuc 1, Vujović 1, Breznikar 1, Konjevič, Sanabor, Muminović, Logar, Jelovčan.

 

FOTOGALERIJA

STATISTIKA

LESTVICA

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ