Tesen poraz proti Loki, na vrsti RK Gorenje in MRK Krka

V soboto smo gostovali v Škofje Loki. Po odličnem začetku je so nas domačini ujeli in ekipi sta se izmenjevali v vodstvu. Tudi sredi drugega polčasa nam je kazalo dobro pri rezultatu 16:18. Borbeni domačini se niso dali in v zadnje minute vstopili z golom prednosti. Naši se niso predali do konca in vsakič uspeli izenačit.

img_4762

Ko je na uri kazalo 59:06 je domači trener vzel minuto odmora. Ko je že kazalo, da se bo tekma končala pri neodločenem izidu je domače desno krilo z “mrtvega” kota podalo krožnemu napadalcu in temu je vratar Vončina strel ubranil. Sodnika pa sta bila mnenja, da so ga naši ovirali in ob izteku igralnega časa dosodila sedemmetrovko domačinom. V podobni situaciji so se Ločani znašli tudi v prejšnjem krogu, ko proti Dolu zapravili zmago. Tokrat so bili uspešnejši. Po prikazanem na igrišču bi si naši fantje zaslužili točko a tak je šport.

Že jutri nas čaka še zahtevnejše gostovanje. V 1/8 finala Pokala Slovenije bomo gostovali pri RK Gorenje Velenje, ki ravno v tem obdobju prikazuje najboljše predstave in niza pomembne zmage.

V soboto 17.12. ob 19:00 pa bo na sporedu še zadnje srečanje pred zimskim odmorom. V Areno Bonifika prihaja tretje uvrščena ekipa MRK Krka iz Novega mesta. To bo ena izmed ključnih tekem za ubranitev drugega mesta.

Vabljeni!

Forza Koper!