TEŽKO PRIČAKOVANI PRIČETEK SEZONE LIGE NLB

Pred nami je pričetek rokometne sezone, v sklopu katerega bomo jutri, v soboto, 11. septembra, ob 18.30, gostovali v prestolnici, pri tamkajšnjem Rokometnem društvu Slovan.

V ekipi je moč zaznati visoko motiviranost in lakoto po zmagovitem pričetku sezone; obenem tudi zato, ker se želimo jutrišnjim nasprotnikom maščevati za hladen poraz, ki smo ga bili deležni v mesecu marcu.

V sklopu lanske sezone smo, po oktobrski domači zmagi z 31:30, morali, na gostovanju v Ljubljani, priznati poraz z 29:25, ki pa je obenem bil edini poraz proti jutrišnjim gostiteljem vse od ustanovitve društva, leta 2013. Do danes smo se pomerili v šestih obračunih, v sklopu slednjih pa smo se kar petkrat veselili zmage.

Ne glede na statistiko bomo priča izjemno pomembni in zanimivi tekmi, kjer se bodo naši rokometaši borili za vsako žogo.

Jaka Moljk, kapetan RD Koper:
»Mi se že temeljito pripravljamo na tekmo s Slovanom in komaj čakamo ta začetek sezone. Oddelali smo dobre priprave; vzdušje v ekipi je odlično. Tako, da gremo v Ljubljano in upamo, da bomo domov prinesli dve točki. Vse bomo naredili za to in se borili do konca. Forza Koper!«

#ZmagujemoSkupaj