S POLNO BONIFIKO NAPROTI CELJU

Naše rokometaše v petek, ob 20. uri, čaka prava rokometna poslastica. V sklopu 16. kroga Lige NLB, bomo v Areni Bonifika bomo gostili prvouvrščeno moštvo, RK Celje Pivovarna Laško.

Vsem rumeno-modrim navijačem je globoko v spominu tista aprilska zgodovinska zmaga, ko smo po infarktni končnici z 29:28 premagali vodilne Celjane. V petek pa je na sporedu »deja vu«, vendar s pomembno razliko – tokrat bomo za seboj imeli naše zveste navijače in prijatelje!

V tekmo vstopamo s štirimi zmagami v poslednjih petih tekmah. V preteklem krogu smo namreč morali priznati težek poraz v Ribnici (33:31). Celjani so pa na drugi strani še vedno nepremagani in v tekmo vstopajo na prvem mestu, s 14 zmagami in enim neodločenim izidom. Pričakujemo borbeno in atraktivno tekmo, kjer bo vselej prisotno infartkno vzdušje. Vabljeni na rokometno poslastico v Areno Bonifika!

 

Dani Zugan, igralec RD Koper:

»Intenzivno se pripravljamo na petkovo tekmo s Celjem. Zavedamo se, da so še neporaženi in s tem favoriti, toda mi računamo na domače navijače ter presenečenje.«

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ