Tretja zaporedna zmaga kadetov (Ivančna Gorica)

Kadeti
RK SVIŠ Ivančna Gorica : RD Koper
30:38 (16:17)

Postava KOPER: Magdalenič,,Mijatovič ,Breznikar 1, Galina 8(1), Tunanovič 2, Stavanja 2, Jovičič Staš 11, Jovičič Enej 12, Antončič 1, Capuzzo, Antončič.

Kadeti Kopra so težje prišli do zmage, kot kaže končni rezultat. Koprčani so sicer povedli, a so domačini kmalu izenačili. In tako menjavanje rezultata je trajalo nekaj časa, ko so gostje z nekaj hitrimi akcijami prešli v občutnejše vodstvo 10:13. Kadeti SVIŠA so po time-outu zaigrali odločneje in rezultat kmalu izenačili. Gostje pa so le uspeli oditi na odmor z golom prednosti.

Drugi polčas se je nadaljeval približno enako kot večji del 1. polčasa. Koprčani so povedli, žilavi domačini pa so lovili izenačenje. To je trajalo do polovice 2. polčasa do 26:26, ko so Koprčani prestavili v “višjo predstavo”. S spremenjeno obrambo 6:0 in obrambami Capuzza niso dovolili domačinom, da bi dosegli zadetek. V napadu pa so bili brata Jovičič in Galina nezaustavljivi trio, ki je zadeval iz vseh položajev v napadu. Tako se je gol razlika večala do končnih 8 golov razlike.

V soboto čaka Koprčane težka tekma v Bonifiki, ko prihajajo v goste kadeti Škofljice, kjer bo potrebno potrditi dosedanje uspešne igre.

Čestitke in FORZA KOPER!