TRI V VRSTO

Naši rokometaši so dosegli tretjo zaporedno zmago v državnem prvenstvu. V sklopu 11. kroga so bili z 22:27 boljši od domačega RK Dobova.

Pred nami je bilo vselej neugodno gostovanje proti ekipi iz Dobove. Slednja je tekmo otvorila suvereno, saj so po sedmih minutah igre postavili delni izid 4:1. Po začetnem šoku smo hitro stopili na plin in v nadaljevanju ustvarili delni izid 6:1, ki ga je v 19. minuti z zadetkom kronal Tine Poklar. Vodili smo celoten preostanek prvega polčasa, ki se je zaključil z rezultatom 10:13.

Po nekaj minutah igre v drugem delu smo z zadetkom Luke Vujoviće prešli v vodstvo s štirimi zadetki razlike, ki nam je omogočilo sproščeno igro v nadaljevanju. Domačini so se sicer deset minut pred koncem približali na dva zadetka razlike, a vendar smo imeli pripravljen odgovor v obliki zadetka Tiana Furlana. V nadaljevanju smo ponovno postavili večjo razliko in tako tekmo suvereno pripeljali do konca. Končni rezultat je bil 22:27.

Tretja zaporedna zmaga je odlična popotnica za naslednje srečanje v Areni Bonifika, ki bo prava rokometna poslastica. V petek, ob 18. uri, bomo gostili RK Trimo Trebnje. Tekma bo imela tudi dobrodelno noto, saj bomo zbirali sredstva za Caprisov Hladilnik toplega srca. Lepo vabljeni!

 

RK Dobova : RD Koper 22:27 (10:13)

RD Koper: Poklar 7, Breznikar 5, Žagar 4, Vujović 3, Furlan 3, Marić 1, Bekrič 1, Kete 1, Moljk 1, Bratkovič 1, Konjevič, Sanabor, Jelovčan, Đurica.

 

STATISTIKA

LESTVICA

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ