TROJNA ZMAGA ZA ZAKLJUČEK LETA

Naši rokometaši so leto zaključili s suvereno tretjo zaporedno zmago. V domači Areni Bonifika je z 38:25 padel RK Jeruzalem Ormož.

Pred začetkom srečanja smo bili priča dobrodelnosti s strani prijateljev, navijačev in sponzorjev, ki so darovali hrano in ostale dobrine za Hladilnik toplega srca. Izpostaviti pa je potrebno dobrodelnost s strani naših zvestih navijačev, Dvanajstih Kopra, in našega ponosnega sponzorja, KZ Agraria Koper.

Začetek tekme je bil zaznamovan s strani enakomerne borbe in izmenjave zadetkov obeh ekip. Slednje je bilo tudi razvidno po rezultatu ob prvem polčasu, ki je bil izenačen na 17:17. V drugi del tekme smo vstopili kot prerojeni, saj smo v dobrih 14 minutah postavili delni izid 9:1. Tako smo se oddaljili na neulovljivo prednost in slednjo suvereno zadržali do konca tekme. Tekma se je zaključila z rezultatom 38:25.

Hvala vsem, ki ste se udeležili tekme, navijali in darovali sredstva za hladilnik toplega srca. Vsem prijateljem, navijačem in navdušencev koprskega športna želimo vesele in zdrave praznike.

 

Uroš Čuk, pomočnik trenerja RD Koper:

»Prvi polčas nismo v obrambi pokazali našega pravega obraza. Med polčasom smo se tudi v garderobi zmenili, da bomo slednje popravili. Mislim, da smo z eno vrhunsko obrambo prišli do zelo pomembne zmage pred prazniki in po zaključku prvega dela sezone.«

 

RD Koper : RK Jeruzalem Ormož 38:25 (17:17)

RD Koper: Makuc 8, Poklar 7, Žagar 6, Špruk 5, Pavlović 4, Breznikar 2, Moljk 2, Muminović 1, Sanabor 1, Vujović 1, Konjević 1, Smolnik, Kete, Morato, Logar, Jelovčan.

 

FOTOGALERIJA

LESTVICA

STATISTIKA