Tudi kadeti zmagovalno v praznike

RD Koper : Pallamano Trieste
38:26 (23:13)

Še ena zanesljiva zmaga kadetov

Postava kadetov RD KOPER
Baruca 5, Mijatovič 1, Magdalenič, Antončič 2, Ganz 1,Breznikar 12, Galina 10, Tunanovič 2, Mohorič, Stavanja 3, Žarkovič 1,  Mežnar 1, Capuzzo, Gratton

Kadeti Kopra so dosegli še drugo zaporedno zmago proti vrstnikom iz Trsta. Spet so tekmo začeli zavzeto in so kmalu prišli do vodstva šestih golov 8:2 je pisalo na semaforju v 8. minuti. S hitrimi protinapadi sta mrežo gostov polnila Galina in Breznikar. Kar nekaj golov so  Koprčani dosegli tudi z lepimi akcijami na “višek”. Do polčasa so domačini dosegli kar 23 golov, gostje samo 13.

V 2. polčasu se je se je zavzeta igra domačinov nadaljevala. Razlika se je ves čas polčasa gibala okoli 10 golov, kljub temu, da so v igro vstopili vsi igralci, ki so bolj ali manj izkoristili svoje minute za dokazovanje. Omeniti moramo še redko videno akcijo v zaključku tekme, ki sta jo izvedla Breznikar in Galina, ko sta izvedla “cepelin” in strel za hrbtom.

Koprčani so se tako uvrstili v polfinalno skupino državnega prvenstva, kjer jih čakajo veliko težje tekme in fizično močnejši nasprotniki. Ekipa je praktično leto mlajša, a so fantje odločeni, da se bodo dobro kondicijsko in taktično pripravili ter dostojno branili barve kluba.

Ponosni smo na naše kadete in jim čestitamo za dober zaključek, FORZA KOPER!