Turnir Ivančna Gorica – Starejši dečki A in kadeti

Minuli vikend sta se ekipi starejših dečkov A, pod taktirko trenerja Leona Benuliča, in kadetov, trener Vili Ban, udeležili pripravljalnega turnirja v Ivančni Gorici.

STAREJŠI DEČKI A

Na turnirju v Ivančni gorici, so “Starejši dečki A”, osvojili tretje mesto. Odigrali so štiri tekme ter bili na vseh borbeni in rezultatsko uspešni. Čeprav so doma, iz opravičljivih razlogov, ostali štirje igralci, so večjo minutažo zelo dobro izkoristili preostali. Lepo smo se imeli na zelo dobro organiziranem turnirju, kjer smo se pomerili z ekipami, ki so preteklo sezono zaključile na visokih mestih.

Nik Montanič je bil na tekmi za 3.mesto proglašen za najboljšega igralca. Na preostalih je z dobrimi obrambami navduševal Lukas Lampe, ter s svojo dobro realizacijo v napadu Luka Jevšinek. Tudi proti težjim nasprotnikom je bilo sodelovanje med posameznimi igralnimi mesti  učinkovito, kjer so fantje kot ekipa prikazali dobršno mero tehničnega znanja.

KADETI

Ekipa kadetov se je minuli vikend udeležila rokometnega turnirja v Ivančni Gorici. Osnovni cilj je bil preveriti napredek in pripravljenost igralcev pred tekmovalno sezono. Kot je za pripravljalne tekme običajno, sta pred rezultatom dobili prednost uigravanje ekipe in možnost da se izkažejo vsi igralci.

Poškodbi Sandija Muminovića in Kleja Sanaborja sta kadete nekoliko oddaljili od pričakovanj po boljši uvrstitvi. Ena zmaga in tri porazi so bili dovolj za 7. mesto. Prikazana igra, ki se je iz tekme v tekmo sicer izboljševala, je dala trenerju usmeritve, katerim elementom igre je potrebo dati dodatno pozornost in jih popraviti do pričetka tekmovalne sezone.