Uspešno zaključen vikend naših mlajših sekejcij

Minuli vikend so nove točke v državnem prvenstvu lovile tri naše mlajše selekcije. Ekipa mladincev je v petek odigrala prestavljeno tekmo proti ekipi Kronosa, starejši dečki B so se odpravili na gostovanje v Izolo, mlajši dečki B pa so gostili ekipo Ajdovščine.

MLADINCI

Mladinci so zabeležili četrto zaporedno zmago. V domači Bonifiki so gostili ekipo Kronosa iz Logatca. Končni rezultat je bil 31 : 22, s tem pa so si zagotovili zanesljivo vodstvo v svoji skupini.

Pohvalijo se lahko predvsem z raznovrstno, kolektivno in atraktivno igro v napadu. Do sedaj so odigrali štiri tekme državnega prvenstva ter zabeležili skupaj kar 141 zadetkov. V naslednjem krogu bi morali odigrati domačo tekmo proti ekipi Radovljice, ki pa so jo zaradi poškodb pri gostih morali prestaviti. Datum bo znan naknadno.

RD Koper : RK Kronos 31 : 22

 

STAREJŠI DEČKI B

V zadnjem krogu prvega dela je bil na sporedu derbi proti Izoli. Tekma se je odigrala v stilu, kot je značilno samo za derbije, bučna podpora s tribun, atraktivne poteze v napadu in borba v obrambi. Tudi izenačujoč rezultat v prvem in deloma v drugem delu je kazal na pravi rokometni derbi. Žal zaradi nekaj manjših taktičnih in tehničnih napak naših fantov ter nekaj sreče na strani nasprotne ekipe se je rezultat obrnil v korist Izole. Fantje so se poskušali ponovno približati, kar jim je dobro uspevalo, vendar se je kljub temu nasprotna ekipa dobro obranila in na koncu zasluženo zmagala. Končni rezultat je bil 26 : 21.

Fantje so odigrali dober prvi del sezone. Sedaj bodo imeli tri tedne časa, da se dobro pripravijo na nadaljevanje tekmovanja.

RD Butan Plin Izola : RD Koper 26 : 21

 

MLAJŠI DEČKI B

V tretjem krogu smo igrali v domači dvorani proti gostom iz Ajdovščine. Tekma je bila primerna za tiste, ki do sedaj niso veliko igrali. Tako so priložnost za igro dobili vsi igralci.

V prvem polčasu smo zgrešili preveč zicerjev za višje vodstvo. V nadaljevanju so se igralci sprostili in poskrbeli za visoko zmago. Končni rezultat je bil 16 : 6.

Fante sedaj čaka nekoliko daljši odmor, nato pa se bodo odpravili na gostovanje v Novo Gorico.

RD Koper : RK Ajdovščina 16 : 6