V Koper prihaja Maribor Branik

Arena Bonifika bo to sredo gostila srečanje, kjer se bodo domačini udarili z ekipo Maribor Branik, ki je še najbolj “koprsko” obarvan klub v naši najelitnejši ligi.

Barve Maribora zastopa oz. je namreč zastopalo kar nekaj igralcev, ki so tako ali drugače povezani s Koprom. Trenutno imajo v svojih vrstah dva izmed otrok koprskega rokometa – to sta Tine Poklar, ki je pri Mariboru od razpada Cimosa ter Dušan Fidel, ki je v Maribor prestopil iz Izole. Njun soigralec je tudi Gašper Hrastnik, ravno tako bivši igralec Cimosa. Gol Maribora je nekaj časa branil naš vrhunski vratar Jure Vran.

Mariborčani so se po slabem začetku prvenstva pobrali in so v vzponu (3 zaporedne zmage v 3. krogih). K temu je očitno pripomogla tudi zamenjava trenerja (Borisa Deniča je zamenjal Slavko Ivezič), “rokometni skalp” so med drugim vzeli tudi lanskim državnim prvakom – ekipi Celja Pivovarne Laško.

Vse opisano napoveduje ogorčen boj, saj gredo domači motivirani v novo tekmo in doma želijo zmago.
Vabljeni torej vsi jutri – v sredo, 25. 11. 2015 ob 19.00 uri na derbi 11. kroga med RD Koper 2013 in RK Maribor Branik. 

FORZA KOPEEEEERRRR!!!