V pričakovanju Evrope danes tekma s Krko za novo zmago

Danes je na sporedu tekma 3. kroga končnice DP, kjer v goste v Koper prihaja vedno neugodna ekipa MRK Krka iz Novega Mesta. Ravno Novomeščani so domačim zadali boleč poraz v zaključku rednega dela sezone, kjer so z borbeno igro v sami končnici izvedli preobrat in odšli iz Kopra z 2 točkama, domači pa so ostali praznih rok in dolgih nosov. Zato se želimo danes z bučno podporo s tribun Novomeščanom oddolžiti za poraz ter dokazati, da smo še vedno sposobni prikazati dobrih iger.

Na drugi strani smo pretekli teden v Velenju doživeli preporod Koprčanov, ki so s čvrsto, moštveno igro spravili na kolena državne podprvake iz Velenja. Mlada koprska falanga pod vodsvom Veselina Vujovića, ki se že od začetka koledarskega leta tako ali drugače ubada s poškodbami in boleznimi, se je končno sestavila in sedaj v svojih vrstah pogreša samo poškodovanega Zugana ter rekonvalescenta Marića, za katerega upamo, da bo nared pred koncem sezone in bo lahko tudi zaigral v končnici.

Glede na to, da nas do zaključka sezone čaka naporen urnik tekmovanj si želimo, da bi fantje v sami končnici prikazali tako igro kot so jo na tekmi proti Velenju, sploh ob upoštevanju dejstva, da nas čakata še 2 pomembni tekmi v pokalu EHF – prva že ta konec tedna, ko prihajajo na gostovanje v Koper Finci – ekipa Cocks. Tekma bo na sporedu to soboto 24.03. ob 15. uri. Vstopnice lahko v predprodaji kupite na današnji tekmi ali pa v petek, 23.03. med 18. in 20. uro na blagajni RD Koper v Areni Bonifika.

FORZA KOPER!!!