V soboto in nedeljo igrajo tudi naše mlajše selekcije

Prihajajoči vikend ne bodo na sporedu samo tekme moške članske reprezentance, ampak tudi naših mlajših selekcij. Tako jih bomo lahko spremljali po spodnjem razporedu:

 

KADETI:

Kadetska bo v nedeljo, 12.5., igrala zaostalo tekmo 3. kroga. Na Bonifiko namreč prihaja v kadetska ekipa RK Dobova. Pričetek tekme je ob 15.00 uri. Naši kadeti so trenutno na vodilnem mestu finalne skupine z osvojenimi enajstimi točkami. Tako za njimi pa so na drugem mestu kadeti RK Dobova. Zato bo lahko ravno sobotna tekma že odločala o končnem zmagovalcu te finalne skupine in končnem 13. mestu v državnem prvenstvu. Zato ste vsi navijači domače ekipe vabljeni na tekmo in da z bučnim navijanjem podpremo domačo ekipo.

3.krog Finale 13.-18.mesto: 12.5.2024, ob 15.00, Arena Bonifika

RD Koper – RK Dobova

Spremljanje rezultata kadeti Koper – Dobova

 

STAREJŠI DEČKI A:

S tekmovanjem v polfinalni skupini A nadaljuje ekipa SDA. V tretjem krogu bo ekipa SDA igrala doma in se v nedeljo ob 13.00 uri v Areni Bonifika srečala z vrstniki iz ekipe RK Frankstahl Radovljica. Po dveh odigranih krogih polfinalne skupine so naši fantje na drugem mestu, igralci Radovljice pa na zadnjem mestu polfinalne skupine A.

3.krog Polfinale skupina A: 12.5.24, ob 13.00, Arena Bonifika

RD Koper – RK Frankstahl Radovljica

Spremljanje rezultata SDA Koper – Radovljica

 

STAREJŠI DEČKI B:

Tudi SDB nadaljujejo s tekmami v svoji polfinalni skupini. V tretjem krogu odhajajo na gostovanje v Ivančno Gorico, kjer se bodo v soboto ob 11.00 srečali z vrstniki iz ekipe RK Sviš Ivančna Gorica. Ekipi sta se že srečali v prvem krogu v Kopru, ko je bila domača ekipa boljša z rezultatom 28:24. Naši fantje so z vsemi osvojenimi točkami trenutno vodilni v svoji polfinalni skupini, igralci RK Sviš Ivančna Gorica pa so na drugem mestu.

3.krog Polfinale skupina A: 11.5.24, ob 11.00, OŠ Stična

RK Sviš Ivančna Gorica – RD Koper

Spremljanje rezultata SDB Sviš – Koper

 

Vsem ekipam želimo obilo rokometnih užitkov in veliko športne sreče. Navijače pa vabimo, da s športnim navijanjem podprejo svoje fante.

FORZA KOPER!!!