V soboto se v Bonifiki igra še zadnji krog NLB lige

Pred nami je še zadnje dejanje NLB lige. V zadnjem krogu prve članske lige se bosta tako v Areni Bonifika v soboto, ob 20.00 uri, srečali članski ekipi RD Koper in MRK Krka. Zaključek prvenstva bo prinesel še nekaj zanimivih obračunov in s tem končnih odločitev tako glede državnega prvaka kot tudi glede udeležencev v evropskih tekmovanjih prihodnjo sezono. Medtem, ko se je naša ekipa praktično že zasidrala na sedmem mestu prvenstvene lestvice, imajo krkaši pred sabo tekmo, ki lahko odloča o pozitivni oceni njihove sezone. Gostujoča ekipa namreč absolutno ne sme izgubiti v soboto v Kopru, saj ji s porazom grozi izguba trenutno četrtega mesta na prvenstveni lestvici. Zato tudi v zadnjem krogu prvenstva pričakujemo v Kopru odlično tekmo, kjer bosta obe ekipi pokazali svoj rokometni maksimum.

V preteklem krogu je ekipa MRK Krka doma prepričljivo ugnala RK Slovenj Gradec (31:26). Najboljši strelec ekipe je reprezentant BIH Marko Majstorovič, ki je do sedaj zadel 121-krat (od tega je kar 46 zadetkov dosegel iz sedemmetrovke). Sicer pa sta strelsko silno nevarna še oba zunanja igralca, Veljko Stanojevič na desni in Gašper Horvat na levi strani napada. V naši ekipi pa imamo trenutnega kralja strelcev NLB lige Andraža Makuca, ki je kar 148-im zadetkom iz igre dodal še 28 zadetkov iz najstrožje kazni.

V soboto vabimo vse navijače in ljubitelje rokometa, da večer preživite na tekmi v Bonifiki, kjer bomo skupaj spremljali dramatičen zaključen državnega prvenstva.

FORZA KOPER!!!