V sredo, 2. 12. merimo moči z RK Celje Pivovarna Laško

In kam jutri odhajajo naši fantje?
Rokometni klub Pivovarna Laško ima več kot 50-letno zgodovino, v teh letih pa so zrasli v mogočen klub z bogatim proračunom in na poti do danes osvojili številne naslove. Najuspešnejša sezona je bila 2003-2004, ko so postali Evropski prvaki in zmagovalci Evropskega pokala, sicer pa so bili državni prvaki kar 19x in 18x slovenski pokalni zmagovalci.
Minulo soboto so remizirali z večkratnim evropskim prvakom THW Kiel, sicer pa se po poškodbi v stare tirnice vrača tudi njihov igralec Miha Zarabec.

Klub je sestavljen iz profesionalcev, med igralci so tudi zveneča imena, nekaj tujcev in številni reprezentanti, budžet kluba je približno 18x večji od koprskega. Na tekmah jih spremlja navijaška skupina Florijani, ki s svojimi rumeno-zelenimi rekviziti zvesto spremljajo igralce doma in v tujini.

Naša ekipa v Celje jutri odhaja ravno prav samozavestna in dobro pripravljena, da v štajerski prestolnici pokaže, kakšen rokomet igramo v Kopru.

Za izjavo smo prosili tudi Zorana Jovičića, trenerja članske ekipe:”Odpravljamo se k največjemu klubu v Sloveniji in od Celja se lahko veliko naučimo. Na tekmi bomo skušali iztisniti svoj maksimum, nam bodo pa tudi Celjani morali pokazati, da si zaslužijo 1. mesto. To bo tudi dober preizkus za nas, da vidimo kje smo in če smo od tekme v Velenju kaj napredovali. Sicer pa na tekmo odhajamo mirni, saj smo že presegli marsikatera pričakovanja za letošnjo sezono.”

FORZA KOPER!
Zmagujemo skupaj!


Sreda, 2. 12. 2015
Celje Pivovarna Laško : Koper 2013
Dvorana Zlatorog, Celje ob 18h
Statistika in potek tekme v živo na: http://www.rokometna-zveza.si/si/livestats