VELENJE, PRIHAJAMO!

Pred nami je znova izjemno razburljiva tekma Lige NLB. V sklopu 7. kroga bomo v soboto ob 17. uri gostovali pri RK Gorenje Velenje.

Po domači tekmi v Areni Bonifika, kjer smo po izredno kočljivih sodniških odločitvah morali priznati poraz, je tokrat pred nami ponovno prava rokometna poslastica – gostovanje pri ekipi RK Gorenje Velenje. Ekipa iz Velenja je letošnjo sezono pričela z dvema zaporednima porazoma, a vendar so se nato vrnili na stara pota in v poslednjih štirih srečanjih v državnem prvenstvu vselej zmagali. V torek pa so doma odigrali prvo tekmo EHF Evropske Lige proti SC Magdeburg, kjer so ostali praznih rok, saj so gostje bili uspešnejši z rezultatom 27:31.

V srečanje vstopamo z neizmerno željo po zmagi, še posebej po predhodnem sobotnem dogajanju v Areni Bonifika, ter dejstvu, da na zmago proti ekipi Gorenja čakamo vse od leta 2018, ko smo bili doma boljši 25:24. Pred nami je zanimivo srečanje, v sklopu katerega bodo naši fantje zagotovo pustili srce na igrišču.

Matevž Žagar, igralec RD Koper:

»Po tekmi s Trebnjem, kjer smo igrali že boljše kot v začetnih krogih, se pripravljamo na Velenje. Čaka nas težka tekma. Mislim, da treniramo dobro. Mi se bomo dobro pripravili in gremo na dve točki.«

 

Lestvico Lige NLB zasledite TUKAJ.

 

#ZmagujemoSkupaj