VIDEO: Na zadnji letošnji tekmi bomo dobrodelni

V petek, 18. 12. 2015 ob 19h v Areni Bonifika še zadnja tekma naših članov v tem letu.
V goste k nam prihajajo Slovenjgrajčani – Koper 2013 : Slovenj Gradec 2011!
Pripravljamo posebno prisrčen začetek tekme, saj nam bosta prvo žogo pomagala vreči 9-letni Timotej in njegova mama Ana, za katera so posebno štafeto pognali naši fantje.

Vabljeni vsi navijači in rokometni navdušenci
Zmagujemo skupaj!
Forza Koper!

Tokrat pomagamo Timoteju Cahu iz Kopra!
Timotej 
je star 9 let, za seboj pa ima že mnogo izborjenih bitk. Ima najtežjo obliko cerebralne paralize: ne premika udov, ne more držati glave ali telesa, slabo vidi in sliši, pestijo ga epileptični napadi in seznam tegob se s časom žal daljša, zato je popolnoma odvisen od pomoči drugih. Je v domači oskrbi, njegova mama pa se sooča z novim izzivom.

Timotej kljub boleznim veselo raste, zato z Ano potrebujeta nov avto, posebej prilagojen Timoteju. Veliko se vozita na terapije, preglede pa v šolo in na različne dogodke, redno tudi tečeta, saj ima Timotej poseben voziček, ki ga Ana lahko potiska pred seboj tudi na daljših organiziranih tekaških dogodkih.

PRISPEVATE LAHKO TUDI VI, načini pa so različni:

  • Kupite koledar RD Koper 2013, od katerega bomo del nakazali Društvu Vesele nogice – za Timoteja Caha. Naprodaj je v trgovini Elizabeth (Pristaniška 3, Koper) ali na blagajni Arene Bonifika pred tekmo v petek, 18. 12. 2015.
  • Prispevate po lastni presoji na naši zadnji letošnji tekmi RD Koper 2013, ki bo v petek, 18. 12. 2015 ob 19h v Areni Bonifika.
  • Pošljete SMS na 1919 v katerega vtipkate tekst NOGICE. S tem donirate 1€.
  • Pošljete SMS na 1919 v katerega vtipkate tekst NOGICE5. S tem donirate 5€.