Visoka domača zmaga

Odigrali smo prestavljeno tekmo 8. kroga lige NLB proti ekipi Slovenj Gradec 2011. Po zelo dobrem začetku, ko nasprotniku do 10. minute nismo dovolili doseči gola, smo nato skozi celotno srečanje vse niti igre držali v svojih rokah ter na koncu srečanje dobili z rezultatom 34:26.

Po eksplozivnem začetku, v katerem smo z zelo čvrsto obrambo ter razpoloženim vratarjem prišli do rezultata 6:0 (10. min) v našo korist, smo v nadaljevanju prvega polčasa spremljali enakovredno tekmo s hitrim tempom igranja obeh ekip. Najvišjo prednost smo si v prvem delu priigrali prav pred odmorom, na katerega sta se ekipi odpravili z izidom 20:11.

Tudi drugi polčas je potekal v podobnem ritmu kot prvi del tekme. Slovenjgradčani se kljub zaostanku, ki se je gibal med najmanj sedmimi in največ enajstimi zadetki, niso predali. Na koncu se je pokazalo, da smo se, kljub krajšemu času za pripravo, na nasprotnika odlično pripravili, kar priča tudi zaslužena visoka zmaga z rezultatom 34:26.

Z devetimi zadetki je bil najboljši strelec ekipe Staš Slatinek Jovičić, 7-krat je zadel Tine Poklar. Še enkrat več sta se odlično odrezala tudi vratarja – Luka Logar je zabeležil 9 obramb, Rok Jelovčan pa 5.

Časa za počitek ni, saj nas že v soboto, 19.12., čaka še ena domača tekma, in sicer gostimo ekipo trebanjskega Trima.

Forza Koper!!