Visoka zmaga mladincev

Mladinci so v četrtek, 28.3., odigrali zaostalo tekmo 15.kroga 1. mladinske državne rokometne lige. Gostivali so pri ekipi Herz Šmartnega. S pravim pristopom in odlično igro so tudi zabeležili visoko zmago, 21 : 33.

Tekmo so fantje odlično začeli ter že v samem začetku povedli. S čvrsto obrambo in natančno izdelanimi akcijami, so si do 10.minute polčasa že uspeli priigrati pet zadetkov prednosti, 2 : 7. S super igro in s samo borbenostjo so si že ob zaključku prvega polčasa uspeli priigrati visoko prednost sedmih zadetkov. Ob polčasu je bil rezultat 8 : 15.

Tudi v drugem polčasu večjih težav niso imeli. Še naprej so uspešno nadigravali nasprotnika. Nasprotniku priključka na več kot sedem zadetkov niso dopustili. V 46.minuti tekme je prednost znašala že deset zadetkov, 16 : 26. Tekma se je končala s slavjem naših fantov, 21 : 33.

S pravim pristopom ter odlično igro v obrambi in napadu je ekipa, s trenerjem Rokom Rapotcem, lahko ponosna na četrtkov uspeh.

Najboljši strelec ekipe je bil s sedmimi zadetki mladi Sandi Muminović, 6-krat je zadel Domen Stopar, po pet zadetkov pa sta dala Klej Sanabor in Črtomir Grlj.

Naslednja tekma ekipo čaka že to nedeljo, 31.3., ko bodo v domači Bonifiki gostili ekipo MRK Krke.

Statistika, mladinci, 28.3. Zapisnik, mladinci, 28.3.