Spoštovani novinarji!

Da bi vam lahko zagotovili dobre pogoje za delo v naši dvorani, vas prosimo, da nam pravočasno sporočite svojo morebitno udeležbo na tekmah v Areni Bonifika.

Lahko izpolnite obrazec za akreditacijo, s katero boste lahko poročali s tekem državnega prvenstva in pokalnega tekmovanja ali svojo prisotnost najavite po e-pošti.

Vaše želje za izjave oziroma intervjuje z igralci, s strokovnim vodstvom ali z direktorjem kluba pošljite na info@rd-koper.si ali pokličite na +386 40 766 700.

Akreditacija omogoča imetniku, da tekmo spremlja na novinarski tribuni in ima vstop v tiskovno središče oziroma na novinarsko konferenco, če je organizirana.

Akreditacija je imenska in neprenosljiva. Vsaka radijska redakcija lahko akreditira dva (2) novinarja (tehnično osebje bomo akreditirali na drugačen način), vsaka časopisna hiša 2 novinarja in 2 fotoreporterja, vsaka TV hiša 2 novinarja (tehnično osebje bomo akreditirali drugače), spletni mediji pa 2 novinarja in 2 fotoreporterja.

V celoti izpolnjenemu akreditacijskemu zahtevku priložite tudi vašo fotografijo v elektronski obliki (resolucije vsaj 200 dpi oz. najmanj 400 kB velikosti).