Začetek sezone 2023/24

V ponedeljek (31.7.) je članska ekipa z uvodnim sestankom ter treningom odločno zakorakala v sezono 2023/24, v kateri bo pomlajena postava nabirala prepotrebne izkušnje ter lovila cilje, ki si jih bomo postavili pred pričetkom prvenstva.

Ekipo je, ob prisotnosti članov upravnega odbora, pozdravil predsednik društva Nejc Poklar, ob tem pa tudi predstavil spremenjen strokovni štab, ki ga sestavljajo glavni trener Boris Lisica, strokovnjak za fizično pripravo Andraž Nabernik ter fizioterapevt Dejan Kumar.

Besedo je nato prevzel novi trener Boris Lisica, ki je podrobneje opisal plan dela v mesecu avgustu ter tudi že nakazal na nove rokometno-taktične zamisli.

V igralskem kadru večjih sprememb ni, odhode igralcev, ki smo jih sporočili takoj po koncu prejšnje sezone bomo nadomestili s talentiranimi mladinci iz svoje rokometne šole, zelo pa se veselimo popolnega povratka Andraža Makuca, ki mu bo v novi sezoni zaupana pomembna vloga. Ekipa bo tako v povprečju mlajša od prejšnjih sezon, zato pa nič manj talentirana in lačna uspeha.

Celotne priprave bodo fantje opravili v Kopru, kjer imamo odlične pogoje za treninge – treningi bodo poleg v naši Areni Bonifika potekali tudi na atletskem stadionu ter na igriščih z mivko. V mesecu avgustu bomo odigrali 6 oz. 7 prijateljskih tekem (o tem več v prihodnjih dneh), tako da se čim bolje pripravimo na začetek prvenstva, ko nas v prvem kolu Lige NLB čaka gostovanje pri MRK Ljubljana.

 

Igralcem ter strokovnemu vodstvu želimo uspešno oddelane priprave ter vse dobro v novi sezoni!