ZADNJA POSTAJA – ŠD HARDEK

Pred našimi rokometaši je še zadnja preizkušnja v letošnji izvedbi Lige NLB. V petek, ob 18. uri, bomo gostovali pri vedno neugodnem RK Jeruzalem Ormož.

Po pomembni zmagi v preteklem krogu, ko smo s 33:30 ugnali rokometaše RD Urbanscape Loka, nas tokrat čaka nova zahtevna preizkušnja. Na vselej glasnem terenu Športne dvorane Hardek se bomo pomerili z RK Jeruzalem Ormož, ki se obenem poslavlja od klubske legende in legende slovenskega rokometa – Bojana Čudiča.

Tokratni domačini v tekmo vstopajo z negativno popotnico, saj so v poslednjih treh obračunih vselej morali priznati poraz. Poraz pa so pravtako priznali na gostovanju v Areni Bonifika, ki je bilo na sporedu 18. decembra lani. Takrat so naši fantje prikazali suverenih 60 minut rokometa in goste iz Ormoža visoko ugnali z 38:25.

Tokrat pa nas čaka povsem novo srečanje in krog, kjer je še vse možno. Prenos tekme lahko zasledite na našem Facebook kanalu.

 

Bojan Čotar, trener RD Koper:

“Želje za zadnjo tekmo so takšne kot za vsako. Poskušali se bomo čimbolj pripravit, odigrat po najboljših močeh. Vem, da želja je da bi bili uspešni, vendar se zavedamo, da gremo na zelo vroč teren k ekipi Ormoža, ki jo izredno spoštujem. Tako tudi njihovega trenerja. Imajo neverjetno krasne gledalce, ki so zmeraj sedmi igralec. Tako, da v tem pogledu so oni favoriti. Naj zmaga rokomet. Kdor bo boljši, bo pač boljši.”

 

Tine Poklar, igralec RD Koper:

“Glede na to, da je to zadnja tekma v sezoni in da se od aktivnega igranja poslavlja legenda slovenske lige Bojan Čudič, pričakujemo polno dvorano in izjemno vzdušje. Mi se bomo na igro Ormoža dobro pripravili in poskušali osvojiti novi dve točki in tako sezono končati zmagovito.”

 

#ZmagujemoSkupaj