ZADNJE GOSTOVANJE V 2022

Pred našimi rokometaši je še zadnje srečanje Lige NLB v koledarskem letu 2022. V soboto, ob 18. uri, bomo gostovali pri vedno neugodnem RD Urbanscape Loka.

V tekmo vstopamo po porazu proti RK Trimo Trebnje (24:29), ki pa je prišel po seriji treh zaporednih zmag. Vsekakor pa v tekmo vstopamo z dobro popotnico, visoko motivirani in z željo, da ligaško koledarsko leto zaključimo z zmago. Naši tokratni nasprotniki pa niso zmage okusili vse od 5. novembra, ko so doma premagali rokometaše RK Maribor Branik.

Kot smo že omenili – gostovanja v Škofji Loki so vselej atraktivna in borbena. V poslednjih treh gostovanjih smo v dveh primerih zmagali in enkrat priznali poraz. V sklopu zadnjih petih srečanj pa smo kar štirikrat prišli do polnega izkupička.

Lepo vabljeni k ogledu zadnje ligaške tekme koledarskega leta. V sredo pa še sledi domača tekma Pokala Slovenije, v kateri se bomo pomerili z rokometaši RK Krško in tako v vaši družbi zaključili tekmovalno leto.

 

Denis Konjevič, igralec RD Koper:

»Po porazu s Trebnjem se že pripravljamo na tekmo z Loko. Loka je zelo dobra ekipa, zelo dobro igra. Pričakujemo spet eno zelo težko tekmo, ki jo želimo zmagati in tako zaključiti prvi del sezone z zmago.«

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ