ZAKLJUČEK LETA V ZNAMENJU POKALA SLOVENIJE

Naše rokometaše čaka še zadnja tekma v koledarskem letu 2022. V sklopu Pokala Slovenije bomo v sredo, ob 19.30, gostili RK Krško.

Leto bomo zaključili s pokalno tekmo proti RK Krško, s katerim smo se v sklopu letošnje sezone že pomerili. Goste iz Dolenjske smo, v sklopu Lige NLB, gostili 19. novembra in suvereno slavili s 33:18. Pred tem pa se z gosti iz Krškega nismo pomerili vse od davnega leta 2012.

Mi v tekmo vstopamo po borbeni zmagi v Škofji Loki, kjer smo s 23:28 premagali domače RD Urbanscape Loka. V sklopu zadnjih petih tekem pa smo dosegli štiri zmage (RK Krško, RD LL Grosist Slovan, RK Dobova in RD Urbanscape Loka) in eden poraz (RK Trimo Trebnje). Gostje pa v tekmo vstopajo s toplo-hladno popotnico, saj so v sklopu zadnjih petih tekem le dvakrat slavili in kar trikrat priznali poraz.

Lepo vabljeni v Areno Bonifika, kjer bomo skupaj zaključili tekmovalno leto 2022. Se vidimo!

 

Jaka Moljk, igralec RD Koper:

“Čaka nas še zadnja tekma v tem turbolentnem letu. Pomerili se bomo z ekipo iz Krškega, tokrat v Pokalu. Gre za eno zelo resno ekipo in mislim, da tokratni obračun ne bo podoben tistemu prvemu, saj znajo biti res zelo neugodna ekipa. Pozivam vse navijače, da nas še zadnjič letos pridejo podpreti v Areno Bonifika. Forza Koper!”

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ