Zaključek sezone mlajših selekcij

Na torkovi seji združenja rokometnih klubov tekmovanja mladih, pod okriljem Rokometne zveze Slovenije, je bil sprejet sklep, da se v letošnji sezoni zaključi tudi tekmovanje mladih.

Sezono 2019/2020 tako zaključujejo tudi naše mlajše selekcije. Ekipe od mlajših dečkov B do kadetov tekmovanje zaključujejo brez določitve državnih prvakov. Sezona se zaključi z rezultati do vključno 12.3.2020.

Nekoliko drugačna zgodba pa je v ekipi mladincev. Koprski mladinci, ki so se v letošnji sezoni borili za napredovanje v 1.mladinsko rokometno ligo, so zasedli končno 1.mesto 2.mladinske lige in tako napredovali v 1.ligo. Na omenjeni seji je bil sprejet sklep, da v naslednji sezoni, 2020/2021, v 1.mladinski ligi zaigra 14 ekip. S koncem naslednje sezone bosta iz lige avtomatsko izpadli 13. In 14. uvrščeni ekipi, naredila pa se bo tudi analiza učinkovitosti povečanja lige.

Vsem našim najmlajšim čestitamo za, sicer prekratko, sezono. Upamo, da se kaj kmalu zopet vidimo na rokometnih igriščih. Do takrat pa pazite nase in ostanite v formi.

 

Forza Koper!