Zdesetkana Koprska falanga brez prave priložnosti proti državnim prvakom

Peklenski ritem tekem v končnici za prvaka se nadaljuje. Koprčani so se danes zgodaj popoldan odpravili na težko gostovanje k državnim prvakom v Celje. Skupno je to že tretja tekma proti Celjanom v zadnjih 2 tednih. 

Trener Jovičić tokrat ni mogel računati na Vlaha, Gašperšiča, Grzentiča, Zugana in Franka, kar je že tako težko breme preneslo na ostale fante, ki so – z vsako tekmo – bolj utrujeni zaradi peklenskega ritma, ki ga diktira koledar tekmovanja. 

Tekma se je začela po pričakovanjih, Celjani so štartali na polno in kmalu je bilo jasno, da je na igrišču samo ena ekipa, ki igra na zmago. Celjski stroj, ki je znan po svoji nepopustljivosti je uspešno mlel napad za napadom tako, da je bilo v 15. minuti prvega polčasa že 12:6. In tako vse do konca prvega polčasa, ki se je končal z izidom 21:13. 

Drugi polčas se je nadaljeval podobno, kot se je prvi začel. Celjski obrambni zid je bil večinoma neprebojen, poleg tega je utrujenost naredila svoje in marsikaka žoga je spolzela iz rok k nasprotniku. Celjani so to s pridom izkoriščali in tako uspešno pripeljali tekmo do konca z visoko razliko 45:25. 

Tu velja pohvaliti prav vse igralce, ki so na igrišču pustili zadnji atom moči. Kaj preveč časa za regeneracijo pa ni, saj to sredo, 04.05.2016 gostuje Urbanscape Loka. Vabljeni vsi na tekmo, ki se bo – kot že standardno – pričela ob 19.00 uri. 

 

Forza Koper!