Zmaga tudi proti HCK59

Danes so fantje odigrali drugo pripravljalno tekmo. Tokrat je v Bonifiko prišla ekipa iz Celovca, HC Kärnten, katere trener je Rok Praznik. Današnja tekma je zadnja pripravljalna tekma pred odhodom na mednarodni turnir v Doboj, na katerega fantje odidejo v torek, 14.8.2018.

Tokrat so fantje prikazali boljšo predstavo kot na prvi tekmi, pa tudi nasprotnik je bil kvalitetnejši. Odlična igra v obrambi takoj na začetku, na čelu z vratarjem Mirzo Haseljićem,je prisilila trenerja Praznika k Timeoutu že v 5.minuti. Nadaljevanje 1. polčasa je minilo v izenačeni igri, vendar so proti koncu polčasa pokazali občutno premoč in dobili polčas z rezultatom 16:9.

V drugem polčasu so se naši fantje popolnoma razigrali. Odlično so nadaljevali v obrambi, videli pa smo tudi kar nekaj hitrih protinapadov. Končni rezultat je bil 34 : 21.

Tokrat sta bila najuspešnejša Janez Guček in Marko Matijašević,oba sta zadela kar 7-krat, 5-krat pa je zadel Adam Bratkovič.Pri gostih pa so s 4 zadetki bili najuspešnejši Marojevic, Hartmann in Nagner.

Kot smo že omenili, se naši fantje v torek, 14.8., odpravljajo na 50. mednarodni rokometni turnir šampijonov v Doboj (BiH).