DOBRODELNOST Z GRENKIM PRIOKUSOM

Naši rokometaši so v sklopu 12. kroga Lige NLB gostili RK Trimo Trebnje. Tekma, ki je bila v znamenju decembrske dobrodelnosti se je zaključila z rezultatom 24:29 v korist gostov s Trebnja.

Pred začetkom srečanja smo v sodelovanju s tokratnim sponzorjem tekme, Radiem Capris, zbirali nepokvarljivo hrano in ostala sredstva za Hladilnik toplega srca. Dobrodelnost pa je podkrepil tudi atraktiven rokomet, ki so jo bolje otvorili gostje s Trebnja. Po sedmih minutah igre so vodili že s petimi zadetki razlike (2:7). Z odlično podlago so visoko vodstvo držali vse do obdobja med 20. in 25. minuto. Z dvema zaporednima zadetkoma Matevža Žagarja smo se približali na le dva gola zaostanka in priskrbeli za zanimiv vstop v drugi polčas. Pred koncem prvega dela so gostje uspeli doseči še zadetek in tako postavili izid 12:15.

V nadaljevanju smo si z rokometaši Trebnja redno izmenjavali zadetke in bili vselej blizu priključka. Po 40. minuti pa so gostje stopili na plin in prešli v vodstvo s petimi zadetki razlike. Slednje pa so izkušeno zadržali do konca srečanja, ki se je zaključilo z rezultatom 24:29.

 

Uroš Čuk, pomočnik trenerja RD Koper:

“Prvo bi čestital ekipi iz Trebnja za odlično tekmo in zasluženo zmago. Mi danes nismo bili pravi – tako kot v zadnjih tekmah. Obramba ni bila na nivoju; napad nam prav tako ni stekel. Tako, da zaslužena zmaga Trebnja.”

 

RD Koper : RK Trimo Trebnje 24:29 (12:15)

RD Koper: Kete 6, Žagar 5, Bekrič 4, Zugan 4, Vujović 2, Poklar 2, Moljk 1, Bratkovič, Marić, Furlan, Sanabor, Breznikar, Konjevič, Jelovčan, Đurica.

 

FOTOGALERIJA

STATISTIKA

LESTVICA

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ