Na zadnji tekmi sezone delitev točk

Odigrali smo še zadnjo tekmo sezone. V škofijski dvorani Burja smo gostili ekipo Urbanscape Loke. Tekma je bila za nas zelo pomembna, saj smo lovili zadnji vlak za Evropo. Vendar pa ni šlo ravno vse po načrtu. Tekmo smo zaključili z izenačenim izzidom, 22 : 22. Sezono smo tako zaključili na 5.mestu lestvice.

Tekmo so nekoliko boljše odprli gostujoči rokometaši in v 10.minuti povedli za štiri zadetke, 1 : 5. Vendar pa smo rezultat hitro obrnili sebi v prid in v naslednjih minutah goste ulovili na izenačenje, 6 : 6. Škofjeločani niso popuščali in uspešno držali korak z našimi fanti. Na polčas smo se odpravili z izenačenim izzidom, 11 : 11.

V drugi polčas smo stopili odločneje. V obrambi smo prijeli agresivneje, v napadu večjih napak nismo delali. V drugem polčasu sta bila na pravem mestu tudi domača vratarja Mirza Haseljić in Thomas Postogna. Vendar pa sprememba igre in razpoloženost vratarjev ni zmotila gostujoče ekipe. Nadaljevala se je igra gol za gol. V 53.minuti tekme smo ob zadetku Grege Krečiča povedli za dva zadetka, 22 : 20. Ampak so nas gostje hitro ulovili ter se iz Obale odpravili s točko. Končni rezultat je bil 22 : 22.

Fantje so pokazali željo do zmage. Po nekoliko slabšem začetku so se hitro pobrali ter odigrali odlično igro vse do konca srečanja. Vendar pa velikokrat na določene odločitve višje sile ne moremo vplivati, zato smo se morali zadovoljiti le z delitvijo točk.

S petimi zadetki je bil najboljši strelec domače ekipe Adam Bratkovič, 3-krat so zadeli Krečič, Janez Guček in Tilen Sokolič.

Z današnjo tekmo smo zaključili sezono 2018/2019. Uvrstili smo se na končno 5.mesto lestvice. Zahvaljujemo se vsem navijačem, ki so nas spremljali skozi celotno sezono in Dvanajstim Kopra, ki na vsaki tekmi naredijo fenomenalno vzdušje. Hvala vam!

Današnji večer pa smo izkoristili tudi za slovo od nekaterih igralcev, ki zapuščajo rumeno-modre. Ti so: Nino Grzentič, Adam Bratkovič, Martin Kocjančič, Dani Zugan, Marko Matijašević in Mirza Haseljić.

Forza Koper!