Napoved tekem mlajših selekcij

Po rokometno aktivnih in uspešnih praznikih naše mlajše selekcije ta vikend nadaljujejo s tekmovanji v državnih prvenstvih. Mladinci in Starejši dečki B igrajo tekme doma, Starejši dečki A pa odhajajo na gostovanje v Velenje.

MLADINCI:

V nedelje ob 18. uri v Areni Bonifika igrajo tekmo 19.kroga mladinci. Nasprotnik bo zadnjeuvrščena ekipa RK Frankstahl Radovljica, ki v dosedanjem delu sezone še ni osvojila točke. Mladinci RD Koper so trenutno na osmem mestu 1.DRL z osvojenimi 16-imi točkami. Na tekmo v Bonifiko vabljeni vsi navijači.

19.krog 1.DRL: 7.4.2024, ob 18.00, Arena Bonifika

RD Koper – RK Frankstahl Radovljica

Rezultat tekme mladincev Koper – Radovljica

STAREJŠI DEČKI A:

SDA nadaljujejo s tekmami v svoji četrtfinalni skupini. Tako se bodo v zadnjem krogu te četrtfinalne skupine na gostovanju pomerili z ekipo RK Gorenje Velenje. Zmagovalec tekme bo tudi zmagovalec skupine. Sicer pa sta se v nadaljevanje (polfinale – najboljših osem ekip) državnega prvenstva že uvrstili obe ekipi. Tekma je na sporedu v soboto ob 11.45 uri.

6.krog Četrtfinale skupina B: 6.4.24, ob 11.45, Rdeča dvorana Velenje

RK Gorenje Velenje – RD Koper

Rezultat tekme SDA Velenje – Koper

STAREJŠI DEČKI B:

Zadnji krog v svoji četrtfinalni skupini bodo v nedeljo igrali tudi SDB. Ob 12.30 uri bodo v Areni Bonifika igrali tekmo proti vrstnikom iz ekipe RK Trimo Trebnje. Obe ekipi sta sicer vodilni na lestvici in sta se že uvrstili med najboljših osem ekip, ki se bodo borile za naslov državnega prvaka. Gledalci ste vljudno vabljeni v nedeljo v Bonifiko, da skupaj podpremo naše fante v tekmi s Trebnjem.

6.krog Četrtfinale skupina A: 7.4.24, ob 12.30, Arena Bonifika

RD Koper – RK Trimo Trebnje

Rezultrat tekme SDB Koper – Trebnje

Ostale ekipe naše rokometne šole imajo v tem vikendu pavzo in nadaljujejo s tekmovanji drugi vikend v aprilu. Vsem ekipam želimo obilo športne sreče.

FORZA KOPER!!!