Podpisali smo novo sponzorsko pogodbo z Zavarovalnico Maribor

Velik dan za koprske rokometaše

V soboto, 14. 11. so v Rokometnem klubu Koper 2013, ki letos obeležuje svojo drugo obletnico delovanja, podpisali novo sponzorsko pogodbo z obstoječim sponzorjem Zavarovalnico Maribor za prihodnja tri leta.

Aljoša Bertok, predsednik RD Koper 2013: “V dveh letih smo s trdim delom dosegli izjemne uspehe. Delujemo z izključno domačimi in perspektivnimi igralci. Za ekipami vseh starostnih selekcij stoji tim prostovoljcev, imamo zvesto publiko in odlično navijaško skupino in to vse je recept za trdne temelje kluba. Kljub vsemu brez finančnih podpornikov ne gre in Zavarovalnica Maribor nam že od začetka stoji ob strani, brez njih ne bi bili tu, kjer smo in smo jim iskreno hvaležni.”

David Kastelic, predsednik uprave Zavarovalnice Maribor: “V 25. letih smo že zdavnaj prerasli okvire lokalne zavarovalnice, zato smo tudi na Primorskem iskali mlad, perspektiven, ambiciozen klub. Našli smo ga in ponosni smo, da je pod našim okriljem vodilni športni klub iz Kopra. Naši zgodbi se zelo prepletata, oboji smo skromni, a imamo kvaliteto in visoke cilje.”

 

Ob tej priložnosti še enkrat iskrena zahvala Zavarovalnici Maribor v imenu vseh, ki nas RD Koper 2013 združuje!

Zmagujemo skupaj!