Rotacija na čelu RD Koper

Po sedmih letih “vladanja” je s funkcije predsednika društva odstopil naš “presidente” Aljoša Bertok. Aljoša je ustanovni član našega društva, ki ga je v svojem obdobju predsednikovanja s svojimi sodelavci dvignil ter pripeljal na zelo visok nivo. S svojim delom, prizadevanjem in pripadnostjo je bil in bo ostal zgled ostalim v društvu ter ljudem okoli njega. Za ta korak se je odločil, po njegovih besedah, ker funkcija predstavlja določeno breme, prav tako pa je ocenil, da je društvo na primernem nivoju ter v stabilni situaciji za to potezo izpeljat.

Za svojega naslednika je Aljoša predlagal dosedanjega direktorja kluba, Nejca Poklarja, ki je na občnem zboru društva bil soglasno potrjen za novega predsednika RD Koper. Aljoša v društvu ostaja kot član Upravnega odbora, prav tako pa bo še naprej deloval in sodeloval pri vseh pomembnejših stvareh znotraj organizacije.

“Presidente” hvala za vse!

 

 

Aljoša Bertok: “Po sedmih letih sem se odločil storiti korak, ki sem ga že kar nekaj časa načrtoval in deloval v tej smeri. Leta 2013 smo začeli z nule in v tem obdobju pripeljali klub do zavidanja vrednih rezultatov in stopnje organiziranosti. Prepričan sem, da nas okolje dojema kot pozitivno zgodbo.

Kot mojega naslednika na funkciji predsednika društva sem predlagal Nejca Poklarja, ki je dobil soglasno podporo Upravnega odbora ter  Občnega zbora. Prepričan sem, da bo zelo dobro opravljal to funkcijo sicer se za ta korak ne bi odločil. Preveč je bilo vloženega truda, časa, energije.

Ne gre pa za umik. Absolutno ne! Ostajam član Upravnega odbora in se bom še naprej trudil pomagati klubu v približno enakem obsegu. Tudi do sedaj nisem sam odločal o pomembnih stvareh in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje.

Kljub temu bi se ob tej priliki zahvalil prav vsem, ki so mi pomagali še posebej pa Roku, Vianeju, Simonu, Radotu, Urošu, Zoranu, Andreju vsem trenerjem in igralcem, prostovoljcem, navijačem, občini, sponzorjem…

V kolikor bodo med nami ostali tako dobri odnosi, v kolikor bo klub še vedno stavil predvsem na vzgojo lastnih rokometašev, v kolikor klub ne bo nikomur nič dolžan in v kolikor v klubu ne bo lastnih interesov, bom zraven, saj je to MOJ KLUB!”

 

Nejc Poklar: “Najprej bi se rad zahvalil Aljoši za opravljeno dobro delo, za ves čas, trud in vso energijo, ki jo je skozi vsa leta vlagal v naše društvo. Naprej predaja dobrostoječ ter stabilen klub, tako da sem prepričan, da bomo društvo, katerega delovanje ter organizacija sta na zelo visokem nivoju, skupno peljali po enaki poti naprej navzgor.”