STAREJŠI DEČKI B ZAKLJUČILI SEZONO

V petek popoldan smo v Novem mestu odigrali zaključne tekme letošnjega okrnjenega državnega prvenstva. Na obeh tekmah smo imeli v prvem polčasu pobudo in aktiven rezultat. Na tekmi proti Krki smo v drugem polčasu odigrali slabše v obrambi, ter dovolili, da so nam domačini preveč pobegnili.

V drugi tekmi proti Mokrcu smo zelo dobro začeli in imeli rezultatsko prednost do rezultata 10 : 6, nato pa s tehničnimi napakami v napadu dovolili nasprotniku, da je do polčasa rezultat poravnal na 10 :10. V nadaljevanju je ekipa Iga prevzela rezultatsko pobudo, ko so vodili za 3 do 4 gole. Ponovno smo se vrnili v igro, ko smo pri rezultatu 15 : 17 zapravili priložnost, da pridemo na le gol zaostanka. V končnici je v naših vrstah popustila zbranost v obrambi in nasprotnik je prišel do zmage.

Zelo spodbudno je , da smo po več mesečnem covid premoru odigrali vsaj zaključne tekme državnega prvenstva. Žal tekem nismo odigrali v polni zasedbi, smo pa dobili vpogled, da so za nas ekipe, ki so bile v preteklosti na zaključnem turnirju tega letnika,  z dobrim delom premagljive.

MRK Krka : RD Koper 22:15 (8:9)

RD Koper : ŠD Mokerc 20:24 (10:10)